Demonstratie Koningsdag

Op Koningsdag is er een leuke demonstratie geweest van de selectie (recreatie+) groep van de Beukers, onder leiding van trainster Marsha Bertens.

Alle turnsters hadden veel geoefend. Ondanks de wat koude temperaturen hadden de meisjes er veel zin in. Door de aanwezigheid van veel ouders verliep het opzetten van de airtrack (een luchtgeveerde trainingsmat) en het neerleggen van alle matten  snel. Hierdoor lag de demonstratiebaan er al  voordat de burgermeester de Koningsdag zou openen.

Na de openingsspeech van de Burgermeester konden de turnsters gelijk laten zien wat ze allemaal hadden ingestudeerd. Ook een gedeelte waarin de turnsters een eigen choreografie hadden bedacht was onderdeel van de demonstratie.

Op verschillende muziekstijlen werden alle oefeningen netjes uitgevoerd. Van koprol tot flik flak, van radslag tot  salto, alles werd gedemonstreerd onder toeziend oog van het aanwezige publiek.

Met een luid applaus werden alle turnsters, en ook de trainsters, bedankt voor de goed uitgevoerde demonstratie.

Leuke foto`s zijn de zien op https://www.facebook.com/debeukers/