Gymnaestrada Dornbirn 6 t/m 14 juli 2019

Om 7 uur ’s morgens vertrokken we dan eindelijk vanuit Amersfoort naar Dornbirn in Oostenrijk. De busreis ging vlot en we arriveerden dan ook om 19.30 uur bij de school waar we een week zouden slapen. We sliepen met 13 personen in een lokaal.

De volgende dag eerst nog even een training van onze demo en ’s middags zou de officiële opening zijn. Helaas ging dat niet door i.v.m hevig noodweer, regen en onweer. Toen maar de finale van het Nederlands dameselftal gekeken.

Maandag, dinsdag en donderdag moesten we onze demo uitvoeren. Dit ging prima en het publiek was enthousiast. Verder hebben we deze dagen heel veel demo’s gezien van andere landen. De één nog mooier dan de andere.

Maandagavond zijn we naar de landenavond van de Zwitserse ploeg geweest. Dit was zo mooi!

Woensdag hadden we dan toch de officiële opening. Het is zo supergaaf als je per land een vol stadion binnenloopt. Na de officiële plichtplegingen een geweldige show gezien.

Vrijdag hebben we per bus en trein een uitstapje naar Liechtenstein gemaakt. Jammer van het regenachtig weer, maar evengoed weer genoten.

Vrijdag ook naar het FIG Gala wat ook alweer zo erg mooi was.

Zaterdag was de afsluiting. Hier deden we ook aan mee want over 4 jaar is de Gymnaestrada in Amsterdam.

En dan is de week alweer om. Veel te snel, maar ja …..

Over 4 jaar doen we zeker weer mee. Wie weet zijn jullie er ook bij, als deelnemer/ster, supporter of vrijwilliger. Maar pas op dat het Gymnaestrada virus je niet te pakken krijgt want dan wil je niets anders meer

Buitendemo
Buitendemo
Groep
Groep
Opmars in het stadion
Opmars in het stadion

Erika en Gerrie