Corona Cup 2020 De Beukers

Op 12 december 2020 had de plusgroep nietsvermoedend hun eerste wedstrijd weer sinds bijna een jaar. Een week later gingen we helaas weer in lockdown. Wat was iedereen blij dat alle turnsters hun oefeningen nog hadden kunnen laten zien op de Corona Cup! 

Via een livestream konden alle ouders thuis meekijken met de wedstrijd. Dat was ook wel erg leuk dat de ouders weer een keer in de zaal konden kijken.  

Om half tien startte de warming up. Er waren al wat gespannen koppies te zien. Voor zeven turnsters was het hun eerste wedstrijd bij de plusgroep en zelfs voor vier turnsters hun eerste turnwedstrijd! 

Even later gingen de turnsters naar hun eerste toestel. Hier en daar zag je wat meiden die snel nog even hun oefeningen door aan het nemen waren. Toen was het echt tijd voor de start van de wedstrijd.  

Alle turnsters hebben onwijs goed gepresteerd op de wedstrijd! Heel wat meiden hadden nieuwe elementen laten zien of elementen voor het eerst alleen gedaan. Hoe knap is dat!  

Wij zijn onwijs trots op alle turnsters die deelnamen aan de wedstrijd! Daarnaast zijn wij ontzettend blij met onze juryleden! Theo Knijn, Yvonne van Beusekom en Simone Stijger, bedankt voor het jureren tijdens de Corona Cup. Zonder jullie was er geen wedstrijd geweest. Ook willen wij Gerie Buijs nog bedanken. Zij heeft tijdens de wedstrijd heel veel mooie foto’s gemaakt.  

Als laatst wil ik graag ook nog mijn superfijne medetrainers bedanken: Marco Tol, Tessa Bertens, Britt van Riesen en Hannah van der Meer. Zonder jullie is er geen plusgroep! 

Alle foto’s zijn te vinden op de Instagrampagina van De Beukers: @debeukers_edam. En op de Facebookpagina van De Beukers: De Beukers. 

Marsha Bertens