Danslessen Susan Koning over naar CBW

Ruim 10 jaar geleden is Susan Koning in samenwerking met De Beukers streetdance lessen gaan geven in De Singel in Edam.

Deze lessen zijn altijd een groot succes geweest en vele leden dansen al jaren met veel plezier bij Susan.

Susan geeft deze lessen op freelance basis bij De Beukers. Vanaf 1 juli 2022 gaat hier verandering in komen. Susan treedt namelijk in dienst bij CBW (Club en Buurthuis Werk) en gaat hierbij een samenwerking aan met Dans & Training Leeflang.

De nieuwe naam gaat worden Dans & Training Leeflang Koning.

CBW en De Beukers hebben er in overleg met Susan voor gekozen om de danslessen in zijn geheel onder te brengen bij CBW/Dans & Training Leeflang Koning. Er verandert niets aan de lessen van Susan in De Singel, maar het lidmaatschap bij De Beukers wordt per 30 juni 2022 automatisch stopgezet.

In verband met de wet AVG kunnen wij de gegevens niet uitwisselen met CBW en is er een nieuw inschrijfformulier aan de dansers uitgedeeld, deze dient ingevuld bij Susan geretourneerd te worden.

Het bestuur van De Beukers vindt het jammer dat de danslessen en de danswedstrijden niet meer onder de naam van De Beukers zullen plaatsvinden, maar vindt het wel heel fijn dat er in De Singel gedanst blijft worden.

Wij respecteren Susan haar keus en wensen haar heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Mocht u vragen hebben over de inschrijving bij CBW neem dan contact op met Susan (tel. 06-11174322), zij kan al uw vragen over de overstap beantwoorden. Wij wensen iedereen heel veel dansplezier bij CBW/Dans en Training Leeflang Koning.

Namens De Beukers, Greta Blakborn (voorzitter) Namens CBW, Jera van Gelder (directeur)