Peuter en kleutergym De Beukers nieuw seizoen

Ook Gym,-Turn vereniging De Beukers is reeds weer gestart na een prachtige zomer.
Weet je dat je al hele jong met gym kan beginnen, dat dit voor de allerkleinste een goede bijdrage levert aan hun fijne motoriek? Een bal vangen/gooien, recht op een lijn lopen, klimmen/klauteren etc. Steeds meer zit ook deze groep achter de Ipad en wordt sport en spel gauw vergeten.
Bij de Beukers is er voor de jongste kinderen van 2.5 jaar tot 4 jaar op iedere woensdag middag in het Bolwerck een hele leuke gymles met een variërend aanbod. Kom je gezellig je kind naar de gym brengen ( bij de kleinste mogen de ouders uiteraard in de zaal blijven) neem een vriendje/vriendinnetje mee en beleef het plezier van je kind.
Uiteraard zijn de eerste 2 lessen gratis. Zien wij jou met je kind? Zie ons lesrooster. Natuurlijk zijn er ook lessen voor de ouderen kinderen.